Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησα με βαθμό Άριστα το 1994. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, πραγματοποίησα εξάμηνη πρακτική άσκηση στο εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Bordeaux I της Γαλλίας.

Το 1995-1996 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αγγλία κι έγινα κάτοχος του Master of Medical Science στη Διατροφή του Ανθρώπου, στο Πανεπιστήμιο του Sheffield. Στη διάρκεια των σπουδών εκεί, επικεντρώθηκα στη μελέτη της παχυσαρκίας.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, (1996-1997) φοίτησα στην Παιδαγωγική Τεχνολογική Σχολή, όπου απέκτησα παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές γνώσεις.

Το 1997, ξεκίνησα στην Καλαμαριά τη λειτουργία πρότυπου διαιτολογικού γραφείου, καινοτόμου για την εποχή εκείνη, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία, μέχρι και σήμερα. Έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, φροντίζοντας να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Διατροφής.

Είμαι ενεργό μέλος της Εταιρείας Διατροφολόγων Ηνωμένου Βασιλείου (Νutrition Society), της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και της Ένωσης Διατροφολόγων – Διαιτολόγων Ελλάδος.