Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησα με βαθμό Άριστα το 1994. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, πραγματοποίησα εξάμηνη πρακτική άσκηση στο εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Bordeaux I της Γαλλίας.

Στη συνέχεια, το 1995-1996 πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, έγινα κάτοχος Master of Medical Science στη Διατροφή του Ανθρώπου από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Στη διάρκεια των σπουδών στην παραπάνω σχολή, επικέντρωσα το ενδιαφέρον μου στη μελέτη της παχυσαρκίας.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, τον επόμενο χρόνο (1996-1997) φοίτησα στην Παιδαγωγική Τεχνολογική Σχολή, όπου απέκτησα παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές γνώσεις.

Το 1997, ξεκίνησα στην Καλαμαριά τη λειτουργία πρότυπου διαιτολογικού γραφείου, καινοτόμου για την εποχή εκείνη, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία, μέχρι και σήμερα. Έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, φροντίζοντας να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Διατροφής.

Είμαι ενεργό μέλος της Εταιρείας Διατροφολόγων Ηνωμένου Βασιλείου (Νutrition Society), της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και της Ένωσης Διατροφολόγων – Διαιτολόγων Ελλάδος.