Ακτινίδια

Γνωρίζατε ότι…

Τα ακτινίδια μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα;

Ο γλυκαιμικός δείκτης (GI), μετρά την ταχύτητα με την οποία μια τροφή που περιέχει υδατάνθρακες αυξάνει το σάκχαρο του αίματος.

Φρούτα, όπως το ακτινίδιο, με γλυκαιμικό δείκτη μικρότερο από 55, προκαλούν μια σταδιακή αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, διευκολύνοντας έτσι τις λειτουργίες του σώματός μας;

Η ακτινιδίνη, ένα μοναδικό ένζυμο που περιέχει το ακτινίδιο, βοηθά στη διάσπαση των πρωτεϊνών και στη διαδικασία της πέψης, καταπολεμώντας τη δυσπεψία;

Το ακτινίδιο, δρώντας ως προβιοτικό, βελτιώνει την υγεία του πεπτικού συστήματος και ευνοεί τον πολλαπλασιασμό των 100 τρισεκατομμυρίων βακτηρίων του εντέρου μας;

Μπορούμε να απολαύσουμε τον τέλειο συνδυασμό προβιοτικών και πρεβιοτικών, καταναλώνοντας γιαούρτι με ψιλοκομμένα ακτινίδια;